William Hill Odds Bonus

 

William Hill är en av världens mest välkända och betrodda bookmakers. Bolaget har sina spellicenser i Gibraltar och dess huvudmarknad är framförallt Storbritannien. I Sverige har man fram tills helt nyligen inte satsat särskilt mycket.

Hösten 2012 har man dock inlett en storsatsning på den Svenska marknaden med en stor media offensiv. William Hill finns nu i Svensk version och med ökat fokus på Svenska spelobjekt. Man har Svenskspråkig kundtjänst och ett nytt, mycket bra, bonuserbjudande riktat mot Svenska spelare.

Och William Hill kommer säkerligen att lyckas mycket bra i Sverige för det här är ett av världens bästa spelbolag. Man har ett gigantiskt spelutbud, höga odds, bra liveodds, livestream och mobilbetting. Samtidigt är William Hill ett bolag man kan lita på: tekniken fungerar, kundtjänsten är trevlig och effektiv och vinstutbetalningar går snabbt. Dessutom är det här ett komplett spelbolag där du som oddsspelare också får tillgång till casino, poker, finansbet, bingo och andra spel.

William Hill Odds Bonus

Upp till 1000 kr gratisspel för nya spelare
Registrera dig med bonuskoden  SV1000
Lägg ett bet på minst 100 kr
Få ett gratisspel på upp till 1000 kr

Gå till William Hill och hämta din odds bonus…


2013-05-03   “Cash In My Bet” från Willam Hill...
 

 Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...
 

site stats