William Hill

 

William Hill är ett av Europas största spelbolag och har funnits i Storbritannien ända sedan 1934. På nätet gjorde man debut 1998 och är nu ett populärt online spelbolag med mycket  gott rykte hos spelarna.
William Hill har sina spellicenser i EU landet Gibraltar och erbjuder odds, liveodds, livestream, casino, poker, finansbet, bingo och andra spel.

Det är dock främst inom oddsspel som man är riktigt framstående med ett av nätets bästa spelutbud. Du kan spela på fotboll från hela världen och på en mängd andra idrotter. Livebetting med ett bra utbud av spel och livestream där du kan följa matchen samtidigt som du spelar. William Hill erbjuder även oddsspel via mobilen, så att du kan spela på en match även när du inte har tillgång till din dator.

Det finns en hel del Svenska spelobjekt som Allsvenskan, Superettan och Elitserien i Ishockey men inriktningen är mer internationell och du hittar mycket Brittisk idrott som greyhound, rugby, dart, cricket och Engelsk Hästsport. I samband med satsningen på den Svenska marknaden ökar nu William Hill succesivt utbudet av typiskt svenska spelobjekt.

William Hill Odds Bonus Sverige

Upp till 1000 kr gratisspel för nya spelare
Registrera dig med bonuskoden  SV1000
Lägg ett bet på minst 100 kr
Få ett gratisspel på upp till 1000 kr

Till William Hill…

 

 Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...
 

site stats