Tennis Betting

 

Efter Fotboll är Tennis den mest populära sporten att betta på i Sverige. Tennis är en av de populäraste och inte minst publikvänliga idrotterna som finns.
Utbudet av odds på tennis har blivit större och större och det finns numera odds på samtliga matcher på ATP Touren. Du kan bla spela på vinnare, setsiffror, handicap och totalt antal spelade games.
Utvecklingen av live betting på tennis har dessutom varit enorm. Under årets Wimbledon kommer Unibet att erbjuda livebetting på över 270 matcher, alla herrsinglar, damsinglar och alla dubbel matcher från kvartsfinal och uppåt.

Tennis lämpar sig också extremt bra för live betting eftersom matcherna ofta kan svänga rejält. Det kan bli väldigt stora oddsförändringar, som man kan dra nytta av, på bara ett par games. Tennis betting är ofta oddstradarnas favorit, och då bettar man ofta med tidsperspektivet vem som vinner nästa boll. Du kan livebetta på vinnare av matchen, av nästa set, nästa game, rätt resultat i match eller set och mycket mer.

För att göra det ännu mera intressant så livestreamar spelbolagen numera väldigt mycket tennis. Med kombinationen Livestream och Liveodds så kan du se matchen i samma datorfönster som du bettar i. Och sitter du på arenan eller framför TVn så kan du lägga dina spel via mobiltelefonen med Unibets Mobil Betting.

Spelbolag som erbjuder mycket bra tennis betting och har stort utbud av tennisodds, liveodds och live stream på tennis, är Unibet och Expekt.
Unibet ger  nya spelare 120% oddsbonus upp till 1200 kr och Expekt ger 100% upp till 1000 kr.

Gå till Unibet och hämta upp till 1200 kr oddsbonus…

Gå till Expekt och få 100% bonus upp till 1000 krÖvriga Europeiska Spelbolag...Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

  

site stats