Sverige i fotbolls VM

 

Sverige har inte kvalat till fotbolls VM sedan 2006, men i år lyckades de mot alla odds igen och kanske mer sensationellt - utan Zlatan. Det är ett sammansvetsat lag som förbundskapten Janne Andersson satt ihop, hela Sverige är taggade inför denna fotbollssommar och hur ser då chanserna ut för landslaget i sommar?

Gruppspelen
Sverige lottades in i grupp F tillsammans med de regerande vinnarna Tyskland, Mexico och Sydkorea. Den 18:e juni spelar det svenska laget sin första match mot Sydkorea på Nizhny Novgorod. Fem dagar senare, den 23:e juni, möts mästarna Tyskland i Sotji, ett möte som kan definiera Sveriges fortsatta plats i VM. Som avslutning spelas matchen mot Mexico i Jekaterinburg den 27:e juni. Det är ettan och tvåan som sedan går vidare ifrån gruppspelen och tar sig vidare till utslagsspelen. Totalt spelas 48 matcher där alla lag inom en grupp möter varandra en gång.

Odds
Oddsen ser relativt bra ut för Sverige mot Sydkorea den 18:e juni, men bra mycket sämre mot favoriterna Tyskland den 23:e juni. Oddsen mot Mexico är lite osäkra så här långt innan men om man skulle helt lita på oddsen så här långt så verkar det som att det svenska landslaget kan komma att placera sig på en tredjeplats i gruppspelen. Man ska dock inte underskatta laget som tog sig till VM trots att ingen förväntade sig det. Det svenska laget har förvånat kritiker många gånger innan och kan komma att ta sig längre än vad som är väntat av dem.

Rättigheter
Både TV4 och SVT har rättigheter till att visa VM i sommar och matcherna kommer att delas upp mellan kanalerna.

Utslagsspel
Detta VM kommer att avslutas med finalen den 15:e juli 2018. Lagen som gått vidare ifrån gruppspelen kommer då att spela åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semin och den slutgiltiga finalen som kommer att gå av stapeln på Luzjnikistadion i Moskva. För de som vill satsa pengar på att det svenska landslaget blir VM-vinnare den 15:e juli i Moskva kan få upp till 176 gånger pengarna på bland annat NordicBet. Det är inte riktigt lika höga odds som för Panama som i nuläget ligger på 1001 gånger pengarna vid vinst, men det är en väldigt bra bit ifrån favoriterna Brasilien, Tyskland och Frankrike som alla ligger på runt 6 gånger pengarna.

Oavsett hur det går så kommer denna sommar att bli en folkfest utan dess like och alla kan se fram emot ett nagelbitande gruppspel och ett ännu mer spännande slutspel.Spela på Fotbolls VM hos NordicBet som ger nya kunder 100% oddsbonus upp till 1000 kr - Till NordicBet...

Spela hos ComeOn 100% oddsbonus upp till 3000 kr - Till ComeOn...

Betsson ger nya spelare 100% oddsbonus upp till 1000 kr...

Betsafe erbjuder 100% oddsbonus upp till 1000 kr...

Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats