Nordicbet - höga odds i lägre divisioner

 

Nordicbet har funnits på den nordiska spelmarknaden sen 2002 men har inte förrän på senare tid blivit riktigt känt bland dom vanliga svenska oddsspelarna. Nordicbet är spelbolaget där spelproffsen ofta hittar guldkornen i spelutbudet, överodds på division 4:a matcher, inom speedway eller NBA.

Nordicbet har brett utbud av odds på svenska och internationella sporter. Men det är främst  de nordiska länderna man inriktar sig på där man erbjuder spel på allt från högsta divisionerna ända ner till division fyra. Nordicbet har ett mycket bra djup på sitt spelutbud vilket ger spelarna unika möjligheter att hitta fördelaktiga odds i de lägre divisionerna. Oddsen är dessutom ofta mycket bra, Nordicbet håller avsiktligt lägre marginaler på sin sportsbetting än de flesta andra spelbolag på marknaden.

Nordicbet är medvetna om hur viktigt det är att ha en bra kundservice. Nordicbet har arbetat hårt för att bygga upp en av marknadens bästa supportavdelningar och lyckas oftast ge en utomordentlig service med snabb hjälp via e-post och telefon.
Nordicbet har sina spellicenser på Malta vilket innebär att  vinster är skattefria för Svenska spelare.

Nordicbet Odds Bonus
Nya oddsspelare får 100% bonus, på första insättning, upp till 1000 kronor. Bonusen är automatisk och krediteras ditt konto inom fem minuter efter att du gjort din första insättning.

Gå till NordicBet...


Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

  

site stats