Money Management

 

Två saker är nödvändiga för att du ska bli en framgångsrik spelare. Det första är att ha tillräckliga kunskaper och/eller ett tillräckligt bra system för att du ska vinna mera än du förlorar. Du måste ha positiv förväntad avkastning på dina spel annars är du chanslös i det långa loppet.
Men även  om du är extremt  duktig på att finna överodds och bra spel så räcket inte det.
Om du har förväntad avkastning på 110% av allt du satsar så kommer du ändå att förlora allt förr eller senare, om du inte har tillräckligt bra Money management. Den naturliga standardavvikelsen inom oddsspel gör  att du, även om du är en vinnare i längden, kommer att ha långa perioder av förluster. Satsar du för mycket på varje spel så kan en sån förlustperiod ruinera dig.

Erfarna oddsspelare anser att du normalt bör satsa 2%-3% av ditt spelkapital på varje spel. om spelet är osäkert ska du gå ner till 1%. Om du hittar ett mycket förmånligt spel kan du någon gång spela så mycket som 5% av ditt kapital, men du ska aldrig gå högre.

Det finns många olika betting system som man kan använda för att bestämma insatsen per spel. Lita dock inte för mycket på betting system och använd aldrig progressiva system.
Progressiva system av typ Martingale innebär att du ökar insatsen när du förlorar. Gör du det så kommer du förmodligen att vinna pengar på kort sikt men du kommer garanterat att förlora allt förr eller senare.
Är du duktig på att hitta spelbara odds och har karaktär nog att hålla dig till insatser på 1%-5% av ditt spelkapital så har du däremot en bra chans att bli en vinnare på sports betting.Vi rekommenderar följande Europeiska bookmakers för Svenska spelare:

Gå till Betsson och få 100% bonus upp till 1000 kr…

Gå till Unibet och få 120% bonus upp till 1200 kr…

Gå till Betsafe och få 100% bonus upp till 1000 kr…Fler Svenska Bet Sidor på betsidor.euTillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 


Betting Bonus
 

site stats