Unibet TV i Mobilen

Nu är Unibets livestreaming tillgänglig för alla med en iOS-telefon eller surfplatta. Du kan alltså se och spela på matchen var du än befinner dig! Bara att logga in på ditt Unibet-konto på m.unibet.com och sätta igång. Inom kort kommer tjänsten även att vara tillgänglig för spelare med Android-telefoner.
Unibet Mobile TV
Se och spela på tennis på bussen? Kolla landskamper på lunchen? Kika på Copa Libertadores på vägen hem från puben? Nu kan du se och spela på mängder av matcher på Unibets mobilsajt på m.unibet.com vart du än befinner dig.
 
Det hela är enkelt. Logga in på ditt Unibet-konto på m.unibet.com, klicka på ett event som är live och har livestreaming så kan du se på matchen i din mobil!
 
Tjänsten är än så länge bara tillgänglig för spelare med iOS-telefoner, men inom kort kommer även Android-användare att kunna livestreama.
 
Har du aldrig tidigare spelat i mobilen får du dessutom 100 kr i riskfritt spel första gången du testar. Är du ny kund får du givetvis även den ordinarie bonusen på 120% upp till 1200 kr.

Gå till Unibet...Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats