Liveodds

 

Att spela på liveodds är den klart mest spännande formen av betting. Fasta odds sätts i förväg och har ett spelstopp när matchen börjar medan liveodds uppdateras löpande under matchens gång och ger dig möjlighet att spela ända fram till slutsignalen.

Dom flesta spelbolag på nätet har insett att liveodds är framtiden för oddsspel och satsar rejält på att öka utbudet och antalet spelformer. Varje dag erbjuda liveodds på hundratals matcher och spelmöjligheterna är närmast oändliga. Du kan spela på vinnare, rätt resultat, nästa lag som gör mål, nästa målskytt totalt antal mål och vinnare av halvleken. Men också mera udda spel som totalt antal hörnor, nästa hörna och nästa gula kort. Det finns alltid något att spela på vilket kan göra den tråkigaste 0-0 match hur spännande som helst.

För att ytterligare öka attraktionen med liveodds erbjuder nu flera av spelbolagen också livestreaming. Man visar matcherna live i sin livebettingklient så att du kan se matchen i samma fönster som du bettar i. De spelbolagsom ligger först i utvecklingen av liveodds och livestream är Unibet och Bet365, som streamar en enorm mängd toppidrott helt gratis till sina kunder. Du kan se Italienska Serie A, VM-kval i fotboll, ATP- och Masters-tennis, Australian Open och Wimbledon och mycket mer.

Unibet har också en unik cash in funktion som gör att du kan ta hem vinsten på ett spel innan en match är avgjord. Om du spelat vinnare på ett lag i början av en match och ditt lag tar ledningen med 1-0 så kommer oddsen för vinst att sjunka. Detta innebär att du ligger på vinst på ditt spel vilken du altså när som helst kan ta hem via cash in funktionen.

Prova Sveriges bästa liveodds hos Unibet och få 120% välkomstbonus, upp till 1200 kr…Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats