Ladbrokes världens största bookmaker

 

Ladbrokes grundades 1886 och är världens största vadslagningsföretag med 2925 vadslagningsbutiker och 16,394 anställda. Ladbrokes.com har över 3 200 000 registrerade medlemmar från 160 länder. Spelsajten ladbrokes.com finns på 25 språk och man kan välja att spela i 20 olika valutor.
Ladbrokes odds är en av världens största sportböcker här görs över 6 miljoner spel i veckan och utbudet av spelmöjligheter är enormt. Här finns alla stora idrotter representerade även svenska favoriter som Bandy och Vintersport. Det finns dessutom odds på massor av andra aktuella händelser som på kronprinsessans kommande barn, Svenska Grammisgalan eller om julbocken i Gävle brinner ner innan julafton.
Ladbrokes har också ett av de största utbuden av liveodds och en bra mobil betting funktion. Ladbrokes mobilbetting fungerar oavsett vilken smartphone du äger. Gå till ladbrokes.com och klicka sedan på mobil och följ instruktionerna för just din mobil.

Ladbrokes lämpar sig extra bra för storspelare då det är det spelbolag som tar emot de högsta insatserna.

Ladbrokes erbjuder nya kunder ett gratisspel på upp till 1000 kr.
Registrera dig och fyll i koden SW1000. Lägg ett singelspel på minst 50 kr på valfri sport så matchar Ladbrokes det med ett bonusspel på upp till 1000 kr.

Övriga bonusar från Ladbrokes:
Ladbrokes Casino Bonus 100% max 7000 kr
Ladbrokes Poker Bonus 200% max 1000 EUR

Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 Betting Bonus
 

site stats