Sverige Finland EM-kval Unibet TV direktsänder

 

Sverige är storfavoriter inför bortamatchen mot ett skadedrabbat Finland i EM-kvalet på Fredag. Det som gäller om vi fortfarande ska ha chansen att få spela EM 2012 är seger nu.
Sverige har ingen chans att vinna sin kvalgrupp och mycket liten chans till att bli bästa 2:a och därmed direktkvalificerad till EM. Men en seger mot Finland så är Sverige klara som grupptvåa och playoff 11/12 och 15 November.
Sverige och Ungern har i dag 18 poäng var men svenskarna har två matcher kvar och ungrarna har bara en. Sverige möter Finland borta på fredag och Holland hemma påföljande tisdag. Den dagen möter Ungern Finland hemma. För Sverige handlar det om att minst ta lika många poäng som Ungern, för då blir Hamréns landslag tvåa tack vare Christian Wilhelmssons mål i Budapest. För om lagen hamnar på samma poäng gäller inbördes möten, inbördes målskillnad och bortamål och då vinner Sverige den kampen.


2011-okt-07   (Unibet)           1           X              2
18:15 Finland - Sverige      7,00      3,90         1,53

Unibet TV direktsänder Finland - Sverige

Glenn Hysén gjorde succé i sin comeback som kommentator i Unibet-TV i kvalmatchen mot Ungern. Nu gör han det igen när Sverige möter Finland i EM-kvalet och till sin hjälp kommer Glenn ha komikern Soran Ismail. Den 7 oktober 18.15 är det avspark, den här sändningen vill du inte missa! Så klart kan du även spela live på matchen samtidigt som du lyssnar på Glenns ljuva stämma!
Du får tillgång till Unibet TV helt gratis men du måste registrera ett fritt spelkonto och göra en insättning. Det finns dock inget krav på att du någonsin spelar för pengarna om du inte skulle vilja det.
Nya insättare få 120% välkomstbonus upp till 1200 kr

Gå till Unibet…
Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats