Champions League nu avgörs gruppspelet

 

Den 6:e och 7:e december spelas den sjätte och sista omgången av gruppspelet i 2011/2012 års
Champions League.  Storlag som Manchester United, Chelsea, Napoli och Manchester City har ännu inte säkrat en plats I slutspelet.

United möter Basel  borta den 7:e och behöver ovavgjort för att säkra en plats i slutspelet, men har all anledning att gå för seger och gruppseger.

Basel - Manchester U 6,00   3,80   1,55

I grupp E tar Chelsea imot Valencia hemma på Stamford Bridge. Valencia går vidare på Chelseas bekostnad med en seger eller ovavgjort med minst ett gjort mål. Chelsea, som har gått vidare till slutspel i  Champions League de senaste åtta åren, är favoriter till oddset 1.80.

Chelsea - Valencia 1,80   3,45   4,50

Manchester City möter redan slutspelsklara Bayern Munich men här räcker inte ens seger om Napoli samtidigt vinner mot Villarreal. Ovavgjort för Napoli och vinst för City eller Ovavgort för City och förlust för Napoli krävs för att Manchester City ska gå vidare till slutspel.
Helt klart är att City kommer att satsa allt mot ett Bayern Munich som inte har så mycket att spela för.

Manchester City - Bayern München 1,72   3,75   4,50.

Skulle någon av matcherna du spelar på sluta 0-0 så får du insatsen tillbaka med Unibet 0-0 garanti.

Pengarna tillbaka vid 0-0
Spelar du rätt resultat, förste/siste målskytt och/eller halvtid/fulltid på en match i Champions League hos Unibet får du pengarna tillbaka om matchen skulle sluta 0-0. Detta gäller samtliga matcher i Champions League under säsongen. Du får bara tillbaka insatsen för spel lagda på de matcher som slutar 0-0 oavsett insats. Erbjudandet gäller inte livespel.

Unibet ger dessutom nya spelare 120% välkomstbonus, upp till 1200 kr.

Gå till Unibet…
 

Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats