“Cash In My Bet” från Willam Hill

 

William Hill introducerar nu funktionen “Cash In My Bet, som gör det möjligt att avsluta ett spel i förtid. Cash In My Bet är tillgängligt för de flesta fotbollsmatcher, även under pågående spel. Det här ger dig mycket bättre möjligheter att påverka ditt spel och ökar dina vinstchanser.

Så här fungerar det:
Du har spelat en trippel på fasta odds. De första två matcherna är redan avgjorda till din fördel och du känner dig nu osäker på den tredje matchen som avgörs senare. Du kan nu välja att avsluta spelet och ta hem din vinst oberoende vad som händer i den sista matchen.
Eller om den tredje matchen börjar bra och ditt lag tar ledningen. Då kommer ditt cash in värde att stiga och du kan välja att i förtid ta hem vinsten, för att inte riskera för mycket.
Dom flesta spel har ett cash in värde, som du kan välja att ta hem, i stället för att vänta tills det är avgjort. Cash in värdet kommer att variera beroende på läget i pågående matcher och ev. redan avgjorda spel.


William Hill är en av världens mest välkända och betrodda bookmakers. Bolaget har sina spellicenser i Gibraltar och dess huvudmarknad är framförallt Storbritannien. Nyligen har man börjat satsa hårt på den Svenska marknaden med ett bra utbud av svenska spel, svensk websida, support och generösa bonuserbjudanden till svenska spelare.

William Hill odds ger alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr

Gå till William Hill och hämta din odds bonus… 

 Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...
 

site stats