Vinn resa till Fotbolls VM i Brasilien

 

Nästa sommar är det dags för fotbolls VM i Brasilien och alla som är det minsta fotbollsintresserade drömmer givetvis om att få uppleva det på plats.

Om Sverige lyckas i Playoff mot Portugal och kvalificerar sig till finalen så ger NordicBet dig chansen att få vara med på festen. NordicBet lottar ut fotbollsresor till VM 2014 till nya och gamla kunder.

Om du är ny kund hos NordicBet och vill ha chansen att få vara med om VM 2014 så ska du registrera dig med koden BRASILIEN14 i rutan för bonuskod. Därefter ska du spela på fotboll i NordicBets spostsbook eller LiveBet för minst 500 kronor under kampanjperioden 1-19 november, 2013. När du gjort det har du uppfyllt kraven och har en lott i utlottningen.

Om Sverige inte kvalificerar sig har du fortfarande chansen att vinna på din lott. I så fall lottar man ut 20 tröstprisvinnare som får 1 000 kronor var på sina spelkonton.

Bonuskoden, BRASILIEN14 ger dig också 100% i bonus på din första insättning upp till 1 000 kronor. Dessutom är ditt första spel riskfritt upp till 500 kronor.

Och är du snabbt ute i tävlingen har du chansen att vinna ytterligare ett häftigt pris. Alla de som uppfyllt kravet och skaffat sig en lott i VM-lotteriet senast söndagen den 10 november är med i en extra dragning där ett paket för två personer till den avgörande matchen mellan Sverige och Portugal den 19 november står på spel. Paketet innehåller biljetter till matchen, middag på en populär restaurang i centrala Stockholm samt transfer ut till arenan.

Gå till NordicBet…


Info of Norska Tippeselskaper på nett hittar du på http://tippeselskaper.com/ med uppdaterade oddsbonusar för norska spelare.Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

site stats