Betting Tips

 

Den som söker på termen betting tips på internet är antagligen ute efter konkreta tips på vad han (eller hon) ska spela på. Det finns massor med siter som levererar mer eller mindre initierade betting tips. Tyvärr finns det nog få siter på nätet som ger dig betting tips du vinner pengar på i längden.  Det finns definitivt många oddsspelare som är långsiktiga vinnare men det är oftast inte dom som sprider betting tips på nätet. Och i det fåtal fall där du kan få bra tips från vinnare så är problemet dessutom att du förmodligen får tipset för sent. Om någon upptäcker ett odds som är klart för högt så kommer givetvis personen själv att spela på det innan han skriver om det på nätet. När tipset finns publicerat på internet så är risken stor att spelbolaget redan sänkt det, pga att dom redan har fått in för mycket spel.

Innan du söker vidare efter konkreta tips så vill jag ge dig det absolut bästa generella betting tips som finns.

Har du ett spelkonto sedan tidigare  på något spelbolag och är sugen på att betta. Öppna ett nytt spelkonto hos ett annat spelbolag, för över pengarna från det gamla bolaget, eller sätt in nya pengar, och kassera på så sätt in en ny välkomstbonus. Att utnyttja välkomstbonusar är det absolut lättaste sättet att vinna pengar på betting. Även om du redan har konto hos tio olika spelbolag så ska du öppna konto hos ett elfte. Så länge som du spelar med en oddsbonus så är dina odds fantastiskt bra och du kommer att vinna pengar i längden. Det tar dig inte, många minuter att öppna ett nytt spelkonto och för besväret får du ofta en bonus på mellan 500 kr och 1000 kr. Det här är dom enkla pengarna och dom ska du utnyttja maximalt.

Nedan följer en lista på några aktuella betting bonusar från populära online bookmakers:

 

Spelbolag

Odds Bonus

Läs recension...

Gå till...

unibetthumb

Unibet

200% upp till 1000 kr

Unibet

Unibet

willhill

William Hill

100% upp till 1000 kr

William Hill

William Hill

betssonthumb

Betsson

100% upp till 1000 kr

Betsson

Betsson

nordicbet

Nordicbet

100% upp till 1000 kr

Nordicbet

NordicBet

betsafesmall

Betsafe

100% upp till 1000 kr

Betsafe

Betsafe

expektthumb

Expekt

100% upp till 1000 kr

Expekt

Expekt

betwaythumb

Betway

100% upp till 1000

Betway

Betway

comeon

ComeOn

200% upp till 1000 kr

Come On

ComeOn

betclicsmall

Betclic

200 kr riskfritt spel

Betclic

Betclic

betfairthumb

Betfair

300 kr gratisspel

Betfair

Betfair 

888small

888sport

100& upp till 1000

888sport

888sport Betting Tips
En av dom få riktigt bra siterna som levererar gratis betting tips är ”En Gamblers Vardag” http://www.gamblersvardag.se/  där några av Sveriges bästa spelare delar med sig av sina tips.

 

 Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

Betting Bonus
 

site stats