Betta på Fotboll

 

Fotboll är världens största och mest spridda sport. Fotboll spelas i stort sett över hela världen och inom Svensk och Europeisk sports betting är det betting på fotboll som dominerar.
Störst intresse hos Svenska spelare  är det för dom stora internationella turneringarna, Fotbolls VM, EM och kvalmatcher till dessa. Det bettas också väldigt mycket på dom stora Europeiska fotbolls cuperna och ligorna: Champions League, Premier League, Serie A och La Liga. Självklart spelar Svenskarna också på Allsvensk fotboll och även längre ner i seriesystemet.

Det finns många olika spelformer och ett enormt utbud av fotbollsodds hos spelbolagen på nätet. Dom vanligaste spelformerna är följande:

Fasta Odds
Fasta odds sätts innan en match har startat och det är normalt spelstopp vid matchstart. Även fasta odds kan ändras om förutsättningarna ändras eller om det spelas extremt mycket på ett utfall. Du får dock alltid det odds som gällde när du spelade på det. Det finns olika typer av fasta odds och olika sätt att spela.

Singlar eller flerval
Normalt är det bäst att spela singlar, dvs betta på en enda match men många gillar att spela flervals kuponger eftersom det går att vinna väldigt mycket med en liten insats. Gillar du flervalsspel kan du dra nytta av bet365s flervals bonus.

Långtidsspel/Säsongsspel
Betta på vinnaren av en fotbollsliga före eller tidigt på säsongen och du har ett spel som ger dig spänning länge. Du kan också få väldigt bra odds om du hittar en vinnare tidigt.

Spel på resultat
Kan du inte bara spå vem som vinner en match, utan också rätt slutresultat, så blir givetvis oddsen betydligt högre.  En match som slutar med överraskande stora siffror kan ge flera hundra gånger insatsen om du lyckas pricka rätt.

Asiatiskt handikapp
Asiatisk handikapp är en spelform som har blivit alltmer populär.  Det finns många olika typer av handikapp men Asiatiskt handikapp innebär i princip att han  ger det ena laget ett handikapp på 0.5 mål eller mera för att det bara ska bli två olika utfall (ovavgjort är omöjligt med 0.5 eller 1.5 måls handikapp) och bör att båda utfannen ska ge ungefär lika höga odds.

Live Odds
Den form av fotbolls betting som växer mest är live betting. Dom stora  spelbolagen erbjuder livespel på massor av fotbolls matcher. Live oddsen uppdateras i realtid och du får alltid det odds som gäller när du gör ditt spel. Det går att live betta på massor av olika händelser som vinnare, resultat, nästa mål, antal hörnor, antal gula kort och mycket annat.

SuperToto / SuperScore
SuperToto hittar du hos Unibet och är mycket likt Stryktipset. SuperToto är en form av pool-betting där du varje helg kan tippa på 14 matcher utvalda från de bästa Europeiska ligorna. Det finns en garanti på €50,000 om du är ensam om att ha alla rätt, men vinsten kan bli mycket större. De flesta veckor kan du också spela en mindre kupong med 10 matcher varje onsdag.
SuperScore är ett spel liknande Svenska Spels “Bomben”. Tippa rätt resultat med system i 2-4 olika matcher. Oddsen blir klart högre än om du spelar en vanlig flervalskupong det går att spela så lågt som 1 krona per kupong. Även SuperScore erbjuds av Unibet.

Vilket Spelbolag ska du då välja om du är intresserad av  att betta på fotboll. Vill du ha höga odds och en generös välkomstbonus ska du i varje fall inte välja Svenska Spel. Det bästa är helt klart att öppna konto hos flera av dom bästa spelbolagen på nätet, för att få tillgång till största möjliga spelutbud och för att inkassera flera välkomstbonusar.

Betsson är ett av Sveriges bästa och mest populära spelbolag. Enormt utbud av fasta odds och live odds. Användarvänligt, mobilbetting, bra service, stabilt och en generös oddsbonus på 100% upp till 1000 kr.
Gå till Betsson Odds och hämta upp till 1500 kr i oddsbonus…

Unibet erbjuder Europas bästa oddsspel och liveodds. SuperToto, SuperScore och Live Streaming, vilket innebär att du kan se massor av direktsänd sport, helt gratis, direkt i datorn. Unibet erbjuder nya spelare 120% bonus upp till 1200 kr.
Gå till Unibet och få din bonus…

Nordicbet är ett spelbolag som inriktar sig helt på den Nordiska marknaden. Nordicbet erbjuder fotbollsodds långt ner i seriesystemet. Här kan du hitta odds ända ner till div 4 inom Svensk och Nordisk fotboll. 100% oddsbonus upp till 1000 kr.
Gå till NordicBet och få 100% oddsbonus upp till 1000 kr…

Övriga Europeiska Spelbolag...

betsajter.eu


Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 


Betting Bonus   Poker är bra för karaktärsutvecklingen?
 

site stats