Betclic Odds

 

Betclic startades 2005 och har snabbt blivit ett populärt spelsbolag i stora delar av Europa. I Sverige är bolaget fortfarande ganska okänt men Sverige är en prioriterad marknad och allt flersvenskar upptäcker detta spelbolag.
Betclic har huvudkontor i London och sina spellicenser i Gibraltar. Websidan finns på 18 olika språk inklusive Svenska och man erbjuder även svenskspråkig kundsupport.

BetClic erbjuder sina kunder odds på ett brett utbud sporter och ligor från hela världen. Tonvikt är som vanligt på fotboll, här hittar du massor av odds på alla stora och små ligor och turneringar.
Men det finns också gott om marknader för annan sport som tennis, Formel1, rugby, basket, golf, ishockey, handboll cricket och en massa annat. Betclick erbjuder även livebetting,  där du kan lägga spel ända fram till den 90:e minuten.

Betclic odds bonus
Som ny kund erbjuds du en betting-bonus i form av ett riskfritt spel på 200 kr. För att få din Betclic-bonus registrerar du ett konto på Betclic och gör en insättning. Lägg sedan ett spel på någon av alla sporter Betclic erbjuder odds på. Vinner du ditt spel behåller du givetvis vinsten och skulle du förlora betalar Betclici tillbaka insatsen - upp till 200 kr. Du kan sen om du vill omedelbart ta ut dina återbetalade pengar, dom är dina utan omsättningskrav.

Gå till Betclic…
Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 


 

site stats