Bet24 uppköpt av Unibet

 


Bet24 har blivit uppköpt av Unibet och de båda verksamheterna kommer att slås samman. Detta innebär att bet24, från slutet av maj 2012, inte kommer att ta emot några nya kunder.

Är du kund hos bet24 så kommer ditt konto att bli flyttat till Unibet. Det här kommer att ske i slutet av maj och du kommer att få mer information med exakt datum om när flytten blir av. Om du redan har ett konto hos Unibet kommer ditt Unibet-konto slås ihop med ditt Bet24 konto, så det totala saldot från dina två konton blir tillgängligt att spela för hos Unibet. Om du inte har ett Unibet-konto kommer du att få detaljerade instruktioner om hur du gör för att börja använda ditt Unibet-konto senare i maj.

Unibet är en av de största aktörerna inom spel på den europeiska marknaden med mer än 6 miljoner kunder i fler än 100 länder och med hemsidor på över 27 olika språk. Att få sitt konto överfört från bet24 till Unibet är förmodligen bara en fördel för de flesta kunderna. Unibet är ett av dom absolut bästa spelbolagen på den Svenska marknaden, framförallt när det gäller sportsbetting. Du kommer att få tillgång till ett större spelutbud, både inom fasta odds och livebetting. Dessutom erbjuder Unibet ett stort utbud av livestreamad sport, gratis, till sina kunder.

Har du ännu inget konto hos Unibet så får du 120% oddsbonus, på första insättningen, upp till hela 1200 kr.

Gå till Unibet…
 

 


Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

site stats