William Hill Odds Bonus

 

William Hill är en av världens mest välkända och betrodda bookmakers. Bolaget har sina spellicenser i Gibraltar och dess huvudmarknad är framförallt Storbritannien. I Sverige har man fram tills helt nyligen inte satsat särskilt mycket.

Hösten 2012 har man dock inlett en storsatsning på den Svenska marknaden med en stor media offensiv. William Hill finns nu i Svensk version och med ökat fokus på Svenska spelobjekt. Man har Svenskspråkig kundtjänst och ett nytt, mycket bra, bonuserbjudande riktat mot Svenska spelare.

Och William Hill kommer säkerligen att lyckas mycket bra i Sverige för det här är ett av världens bästa spelbolag. Man har ett gigantiskt spelutbud, höga odds, bra liveodds, livestream och mobilbetting. Samtidigt är William Hill ett bolag man kan lita på: tekniken fungerar, kundtjänsten är trevlig och effektiv och vinstutbetalningar går snabbt. Dessutom är det här ett komplett spelbolag där du som oddsspelare också får tillgång till casino, poker, finansbet, bingo och andra spel.

William Hill Odds Bonus

Nya Svenska spelare får 100% bonus på sin första insättning, upp till 1000 kr. Ange kampanjkod ”SVWH” när du registrerar dig.
Bonusvillkor

Din första insättning måste vara minst 120 kr.
Du  måste omsätta bonusen och första insättningen minst 4 gånger på minst 4 olika spel med odds på 1.5 eller högre.
Om du inte har mött omsättningskravet inom 90 dagar från att ha mottagit din bonus kommer alla bonusbelopp och eventuella vinster från detta belopp att tas bort från ditt konto.

Gå till William Hill och hämta din odds bonus…


2013-05-03   “Cash In My Bet” från Willam Hill...
 

 Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...
 

tumblr visit counter