Livestreamad fotboll i mobilen

 

Nu är det möjligt att se direktsänd sport i din Android, iPhone eller iPad. Har du bara en bra 3G täckning eller ett trådlöst bredband så kan du se fotboll, tennis, basket, snooker, dart och cricket, med bet365 livestream, var du än befinner dig.

För att få tillgång till tjänsten behöver du ett bet365-konto med pengar på eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.
Du behöver alltså inte spela på matchen för att kunna se den men bet365 har gjort det enkelt att ändra mellan spelmarknaderna och streamingen, så om du vill betta på matchen så är det mycket smidigt.Gå till bet365…

Unibet TV i Mobilen

Nu är Unibets livestreaming tillgänglig för alla med en iOS-telefon eller surfplatta. Du kan alltså se och spela på matchen var du än befinner dig! Bara att logga in på ditt Unibet-konto på m.unibet.com och sätta igång. Inom kort kommer tjänsten även att vara tillgänglig för spelare med Android-telefoner.
Unibet Mobile TV
Se och spela på tennis på bussen? Kolla landskamper på lunchen? Kika på Copa Libertadores på vägen hem från puben? Nu kan du se och spela på mängder av matcher på Unibets mobilsajt på m.unibet.com vart du än befinner dig.
 
Det hela är enkelt. Logga in på ditt Unibet-konto på m.unibet.com, klicka på ett event som är live och har livestreaming så kan du se på matchen i din mobil!
 
Tjänsten är än så länge bara tillgänglig för spelare med iOS-telefoner, men inom kort kommer även Android-användare att kunna livestreama.
 
Har du aldrig tidigare spelat i mobilen får du dessutom 100 kr i riskfritt spel första gången du testar. Är du ny kund får du givetvis även den ordinarie bonusen på 120% upp till 1200 kr.

Gå till Unibet...Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

tumblr visit counter