Come On Odds

 

Come On startades så sent som 2010 men har snabbt utvecklats till att bli ett av Sveriges bästa online bookmakers. Come On erbjuder casino, poker, odds och livebetting och är helt svenskspråkigt, både vad det gäller websida och support. Licensen finns på Malta vilket innebär skattefria vinster för svenska spelare.
Come On har en ambition att göra allt lite enklare för sina kunder därför har man en mycket enkel registreringsprocess, lättnavigerad websida, ett singel wallet-system med ett konto för alla spelformer, smidiga överföringar och en mycket hjälpsam support avdelning.

Come On Odds har ett enormt utbud av ligor, speltyper och livebetting. Oddsen är klart konkurrenskraftiga och publiceras ofta tidigare än de flesta andra bookmakers.
Come On erbjuder all traditionell betting tillsammans med Specials och Asian Handicap på livebetting matcher. Man erbjuder livebetting på en mängd olika marknader som Fotboll, NHL, Tennis, Basket och mycket mer.

Come On Odds bonus

ComeOn låter dig välja mellan två olika välkomstbonusar.

Du kan få 400% upp till 400 kr. Sätt in 100 kr och du har femhundra att spela med.
Omsättningskravet är 8 x bonus + insättning till lägsta oddset 2.0

Come On Odds erbjuder även nya spelare 100% bonus på första insättningen, upp till 3000 kr.
Omsättningskravet för bonusen är 3 x (din insättning + bonussumma), med ett minimum odds på 1.50. Spel på livebetting uppfyller också spelkravet.


Gå till Come On Odds…Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

  

tumblr visit counter