Asian Handicap hur fungerar det?

 

Asian Handicap, eller Asiatiskt Handikapp, är en spelform som blir allt populärare även bland svenska oddsspelare. Asian Handicap är en typ av Spread Betting på fotboll som har sitt ursprung från Asien. Det finns olika former av Asian Handicap men grunden är att oddssättarna sätter ett handikapp på t.ex. 1,5 mål. Detta gör att det bara finns två utfall, ett ovavgjort resultat är omöjligt, och att båda oddsen blir nära 2. Det finns också varianter med två handikapp där du får tillbaka hela eller halva insatsen i intervallet mellan handikappen.

Här är några vanliga varianter av handikapp

Örgryte +1     2.00
Djurgården -1  1.90

Spelar du på Örgryte vinner du till oddset 2.00 om Örgryte vinner matchen eller spelar oavgjort. Om Örgryte förlorar med ett mål får du insatsen tillbaka. Förlorar Örgryte med 2 mål eller mer så förlorar du insatsen.
Spelar du på Djurgården vinner du till 1.90 om Djurgården vinner matchen med två mål eller fler. Om Djurgården vinner matchen med ett mål får du insatsen tillbaka. Ovavgjort eller förlust för Djurgården och du förlorar insatsen.

Birmingham  +0.5  1.975
Man City  -0.5   1.925

Spelar du på Birmingham så vinner du till oddset 1.975 om Birmingham vinner eller spelar oavgjort. Du förlorar hela insatsen om Man City vinner.
Spelar du på Man City så vinner du till oddset 1.925 om Man City vinner, annars förlorar du hela insatsen.

Arsenal  -1, -1.5 2.00
Everton  +1, +1.5 1.90

Spelar du på Arsenal så vinner du till 2.00 om Arsenal vinner med två mål eller mer. Vinner Arsenal med ett mål så får du halva insatsen tillbaka. Ovavgjort eller förlust för Arsenal och du förlorar hela insatsen.
Spelar du på Everton så vinner du till 1.90 om Everton spelar oavgjort eller vinner. Förlorar Everton med 1 mål så vinner du till 1.90 på halva insatsen och får tillbaka den andra halvan. Du förlorar hela insatsen om Everton förlorar med 2 mål eller mer.


Tillbaka till Svenska Odds - Betting på Nätet...

 

 

 
 

tumblr visit counter